Na wstępie proszę o zwrot rejestrów rocznych 2014 - można je zwrócić do mnie lub bezpośrednio do M.Z.W. - osobiście lub listownie- dajcie znać na priwa lub zadzwońcie !
Warunki na rok 2015
Kontakt przez PW lub 60847889sześć
Pozwolenie staje się ważne jedynie z Kartą Łowiectwa Podwodnego oraz po wpisaniu daty polowania ! Nie zapominajcie o tym - bo łowca w wodzie bez uprzednio wpisanej daty może zostać pozbawiony licencji a sprawa leci do sądu !
Jako, że w zeszłym roku pojawiły się głosy o kupowaniu zezwoleń dla wędkarzy które rzekomo miały uprawniać nas do łowiectwa - cytuje dzisiejszą odpowiedź Prezesa Pawła Chmieli :
" Jak ktoś sobie kupi wędkarską to może sobie wędkować i nic innego, chce polować to musi mieć pozwolenie na amatorski połów ryb kuszą ".
- dniówka 20 pln roczne 260 pln
Roczne już mam a dniówki powinny być wydrukowane po weekendzie i wysłane do mnie.
Co do wpisu w głównym regulaminie M.Z.W. o zakazie polowania kuszą :
Wpis nie zostanie usunięty , nie zostanie też zmieniony !!! Może się nam to podobać lub nie możemy to zaakceptować i polować, lub zgodnie ze swoimi zasadami czy obawami szukać sobie innego miejsca .
Mamy natomiast możliwość wklejenia swojego postu na głównej stronie M.Z.W.
Chcę w nim umieścić informację o możliwości połowu kuszą na Cholerzynie Dużym , główne zasady które nas obowiązują i może kilka krótkich słów do wędkarzy. Jako, że pisanie idzie mi zdecydowanie gorzej niż rozmowy, to nie obraził bym się na czyjąś pomoc

Cały zarząd, Straż Rybacka i wielu wędkarzy jest poinformowanych - licencje są z hologramem i pieczątką !
Komu to nie przeszkadza i jest chętny to zapraszam *
Jak widać w tym roku sandacz już nie jest zakazany i my również możemy go pogonić

Wszystkie główne informacje , regulamin i zmiany będą uzupełniane w tym poście !
Edycja w toku - C.D.N.