Sharky - zdjęcie nic konkretnego nie mówi. Nie wiem oglądając je czy trzymasz naciągi w zimie w smalcu, talku, soli, cukrze czy w lodzie, a może po prostu w proszku do pieczenia - a to spora różnica. Mógłbyś zdradzić tajemnicę i uzasadnić wybór takiej metody?
Ja standardowo delikatnie talkuję na bieżąco po każdym pobycie w wodzie i nic więcej. Zapasowe lezą na sobie zatalkowane w ciemnym pojemniku.
Bee Free Underwater Piotr Gruszeczka; write to me:
gruszeczka_p@wp.pl http://www.youtube.com/user/PGRbrunerBoże daj mi Pogodę ducha, abym zgadzał się z tym, czego nie mogę zmienić; Odwagę, abym zmieniał to, co zmienić mogę i Mądrość abym umiał odróżnić jedne sprawy od drugich.*Przepraszam każdego, komu uda się tak przekształcić sens mojej wypowiedzi, że poczuje się zniesmaczony lub osobiście obrażony
http://www.sspoland.pl/